Bir ay önce evlendiği kocasını bıçaklayarak öldürdü

İzmir'in Bornova ilçesinde Şirin Bozkurt bir ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt'u göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Şüpheli kadın ile 18 yaşındaki oğlu gözaltına alındı.

Gündem 10 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
IZMIR'IN BORNOVA ILCESINDE SIRIN BOZKURT (47) (SAGDA), 1 AY ONCE EVLENDIGI ESI FIRAT BOZKURT'U (43) (SOLDA), GOGSUNDEN BICAKLAYARAK OLDURDU. SIRIN BOZKURT, OLAYIN ARDINDAN POLIS TARAFINDAN GOZALTINA ALINDI.(FOTO: IZMIR DHA)

Yeni evli çiftin mutluluğu çok kısa sürdü. Sadece bir ay.

Şirin ve Fırat Bozkurt İzmir Bornova’da bir ay önce evlenmişlerdi. 43 yaşındaki Petshop işletmecisi Fırat Bozkurt ile kendisi gibi üçüncü evliliğini yapan sağlık teknikeri 47 yaşındaki eşi Şirin Bozkurt arasında evde tartışma çıktı. İddiaya göre Şirin Bozkurt eşi Fırat Bozkurt’u göğsünden bıçakladı. Gürültüyü duyan komşuların haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ve polis ekipleri Fırat Bozkurt’u kanlar içinde buldu. Bozkurt’un yaşamını yitirdiği belirlendi.

İzmir’in Bornova ilçesinde Şirin Bozkurt bir ay önce evlendiği eşi Fırat Bozkurt’u göğsünden bıçaklayarak öldürdü.

Bozkurt’un cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken Şirin Bozkurt’un eski eşinden olan 18 yaşındaki oğlunun da olay sırasında evde olduğu, gelen sesler üzerine salona koşup Fırat Bozkurt’u kanlar içinde gören çocuğun komşuya gönderildiği söylendi. Gözaltına aldığı Şirin Bozkurt ve oğlunun polisteki işlemleri sürüyor.

Tefeciye borç cinayeti: Katil komşu çıktıTefeciye borç cinayeti: Katil komşu çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.