Bir gecede beş kilometre arayla iki kaza: İki kız çocuğu ve 60 yaşında bir kadın öldü

Kütahya'da beş kilometre aralıkla iki kaza üç can aldı. Biri 15 diğeri 16 yaşında olan Kurt kardeşler ve 60 yaşındaki İmiş Traş olay yerinde hayatını kaybetti. Her iki otomobilin de sürücüsü tutuklandı. Soruşturmalar sürüyor.

Gündem 18 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Kazaların yapıldığı araçlar.

Trafik kazaları ağustos ayında da can almaya devam ediyor. Kütahya’da beş kilometre arayla iki farklı kaza oldu. 15 ve 16 yaşlarındaki iki kız çocuğu ve 60 yaşındaki bir kadının ölümü ile sonuçlanan her iki korkunç kazanın da sürücüleri gözaltına alındı.

İlk kaza gece saatlerinde Kütahya- Eskişehir karayolu Çiniciler Çarşısı önünde meydana geldi. Fuar alanına üvey babalarının ve annelerinin yanına gitmek isteyen iki kız kardeş 16 yaşındaki Mine ve 15 yaşındaki Melike Kurt yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybetti.

Yaklaşık 10 metre mesafedeki üst geçidi kullanmak yerine yoldan geçmek isteyen kardeşler karşıya geçerken Samet Sadıç yönetimindeki otomobil kardeşlere çarptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Kurt kardeşlerin hayatını kaybettiğini belirledi.

Otomobil sürücüsü Sadıç polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaza yaptım kurtuldum derken başka bir araç çarptı, hayatını kaybettiKaza yaptım kurtuldum derken başka bir araç çarptı, hayatını kaybetti

El ele karşıya geçiyorlardı

İkinci kaza ise Kütahya-Afyonkarahisar kara yolu üzerinde meydana geldi. Yol üzerindeki bir düğün salonundan çıkan Arif Traş ve İmiş Traş el ele karşıya geçmek için yola yönelirken İmiş Traş’a Mehmet Altay yönetimindeki otomobil çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle İmiş Traş yola savrulurken olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede İmiş Traş’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Eşi Arif Traş ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın ardından otomobil sürücüsü Mehmet Altay gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Tatil yolunun acı bilançosu: 852 trafik kazası, beş ölüTatil yolunun acı bilançosu: 852 trafik kazası, beş ölü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.