Öldüren sevgi, her gün can almaya devam ediyor

Sakarya'da boşama aşamasındaki eşini ve kızını silahla öldüren, annesini de yaralayan polis aynı silahla yaşamına son verdi. Manisa'da zabıt katibi eski sevgilisini vurup kaçtı, intihar etmiş halde ölü bulundu.

Gündem 20 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Sakarya’da katliam. Kemalpaşa Mahallesi 139. Sokak’taki Tuğra Evler Sitesi’nde henüz bilinmeyen nedenle aile içinde çıkan tartışma sonucu elli yaşındaki polis İlker Tarık Ü., kendinden dört yaş küçük eşi Nesrin Ü., 31 yaşındaki kızı Ayşegül O. ve annesini silahla yaraladı. İlker Tarık Ü. daha sonra aynı silahla kendini vurdu. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık personelinin yaptığı kontrolde, İlker Tarık Ü. ile kızının hayatını kaybettiği belirlendi. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Nesrin Ü. de müdahaleye rağmen kurtarılamadı, anne ise yoğun bakımda tedaviye alındı. Polisin çok sayıda mesai arkadaşının geldiği olay yerinde cumhuriyet savcısı da inceleme yaptı.

Manisa’da ayrıldığı kız arkadaşını tabancaya öldüren kişi intihar etti

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde sağlık memuru olarak görev yapan 24 yaşındaki Melike A., zabıt katibi olan eski erkek arkadaşı Zübeyir Y. ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Zübeyir Y, yanındaki tabanca ile Melike A’ya iş yerinin yakınlarında ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Melike A. ambulansla sevk edildiği Merkezefendi Devlet Hastanesi’nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kaçan Zübeyir Y. ise polislerce Yılmaz Mahallesi yakınlarındaki bir üzüm bağında olayda kullandığı tabancayla intihar etmiş halde bulundu.
Zanlının cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
Melike A’nın Saruhanlı’da 38 yılda hayatına giren 3 kadını da öldüren ve 2022’de Mutlu Menekşe’yi öldürdüğü için geçen ay ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırılan Necati A’nın kızı olduğu öğrenildi.

14 yaşındaki çocuk babasını 20 bıçak darbesiyle öldürdü14 yaşındaki çocuk babasını 20 bıçak darbesiyle öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.