Bu yaz AK Parti’de üç düğün var: Sözcü Ömer Çelik de evleniyor

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik televizyoncu Ecem Toplar'la, Ankara Milletvekili Murat Alparslan eski vekil Jülide Sarıeroğlu'yla, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un kızı Ayça da iş insanı Efe Bezci ile evlilik hazırlığı yapıyor.

Gündem 1 Temmuz 2024
Ömer Çelik, Ecem Toplar

AK Parti’nin kıdemli bekarı parti sözcüsü Ömer Çelik ve BengüTürk TV’de programcı Ecem Toplar’ın evlilik hazırlığı Ankara’da siyasetin resmi olmayan gündeminin bir numaralı maddesi.

Partide evlenmeye hazırlanan tek çiftin onlar olmadığını Sözcü gazetesi muhabiri Veli Toprak’ın AKP’de düğün telaşı haberinden öğrendik. Buna göre eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AKP Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu (45) ile AKP Ankara Milletvekili Murat Alparslan (50) kendi aralarında nişanlandı, ikili önümüzdeki haftalarda düğün yapmayı planlıyor.

Ayça Altınok iş insanı Efe Bezci ile (üstte) nişanlandı. AK Parti vekilleri Jülide Sarıeroğlu ve Murat Alparslan’ın (altta) düğünü yakın

Son olarak AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un kızı Ayça Altınok ile Ankara Ticaret Odası eski Başkanı ve Besa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci’nin oğlu olan Efe Bezci nişanlandı.

Ecem Toplar diplomasi muhabiri olarak zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurtdışı gezilerine katılıyor

Cumhur İttifak düğünü

Ömer Çelik ve Ecem Topları’ın evliliği için çalışma arkadaşları  “Cumhur İttifakı içinde bir kız alıp verme gerçekleşecek” diyor. Toplar’ın çalıştığı BengüTürk MHP’nin yayın organı. Toplar diplomasi muhabiri olarak zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurtdışı gezilerine katılıyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.