Camide içki fotoğrafı paylaşıp ‘bulabilirlerse’ diye meydan okumuştu: Bulup gözaltına aldılar

Sosyal medyada bir cami içinde içki şişesi koyup çektiği fotoğrafı ‘3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse…’ notuyla paylaşan şahıs, İstanbul’da yakalanıp gözaltına alındı.

Gündem 16 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İstanbul’daki bir camide, taburenin üzerine koyduğu içki şişeli fotoğrafı paylaşarak camide alkol kullandığını ve ”3200 cami içinde hangi cami olduğunu bulabilirlerse…” diye yazan S.Y.Ö. isimli sosyal medya kullanıcısı İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Güvenlik şube ekipleri tarafından sağlık muayenesi yapılmak üzere hastaneye götürülen S.Y.Ö, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Bakan Yerlikaya’dan polise övgü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda S.Y.Ö isimli kişinin yakalandığını “Kahraman Türk polisi her suçluyu bulup yakaladığı gibi bu şahsı da bulup yakalamıştır. Adalete teslim etmiştir. Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin” notuyla duyurdu.

Vaiz, camide Sultanları eleştirdi; cemaat tepki gösterdi; müftü ikaz ettiVaiz, camide Sultanları eleştirdi; cemaat tepki gösterdi; müftü ikaz etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.