Canlı yayında kaos: ‘Annemin sevgilisi babamı boğarak öldürdü, uyku ilacını ben koydum’

Son günlerde merakla takip edilen 'Cengiz Karademir' olayında yeni bir gelişme oldu. Ölenin kızı "Babama uyku ilacı koymamı söyledi. Ardından kabloyla boğdular" dedi. Anne suçlamaları reddetti, bu sırada çocukları da ona "Pis katil" diye bağırdı.

Gündem 24 Eylül 2024

47 yaşındaki Cengiz Karademir Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşıyordu. Bilindiği kadarıyla kimseyle bir sorunu yoktu. 1 Haziran 2019 sabahı evinde ölü bulundu. Nedeni kayıtlara ‘kalp krizi’ olarak geçti. Fakat işin aslı başka çıktı.

Cengiz Karademir’in çocukları seneler sonra bu tip olayları araştırarak failleri ortaya çıkarmasıyla bilinen Müge Anlı’ya gitti. ATV’de yayınlanan programda anneleri Emine’yi ve sevgilisi Şeyhmus’u suçluyor, fakat bunu bir türlü kanıtlayamıyorlardı.

Cengiz Karademir’in kızı Naime canlı yayında şunları anlattı:

“Annem ve Şeyhmus bana peçeteye sarılı ilaç verdi. ‘Yemeğine kat’ dediler. Sonra beni aradılar, ‘Uyku ilacını babana verdin mi’ diye sordular. Ben ilacı o an vermedim. Ertesi gün ilacı çayına karıştırarak verdim. Daha sonra Şeyhmus eve çıktı. Babamı uzatma kablosuyla boğdu.”

Bu sözler stüdyoda ve ekran başında büyük şaşkınlığa yol açtı.

Anne Emine kızının açıklamalarından sonra canlı yayına bağlanarak suçlamaları reddetti. “Onların yüzünü görmek istemiyorum, hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum” diyerek kendisine iftira atıldığını savundu. Çocuklarsa bu sırada “Pis katil” diye bağırdı. Emine ise Şeyhmus’u savunduktan sonra yayını terk etti.

Cengiz Karademir’in ölüm raporunda ‘doğal ölüm’ ibaresi yer alsa da, Müge Anlı tutarsızlıklara dikkati çekerek ekibinin bu konuyu derinlemesine araştıracağını söylüyor.

Neden şimdi?

Olayın beş yıl sonra gündeme gelmesinin ardında ‘aile içi çatışmalar’ olduğu tahmin ediliyor. Naime’yle Emine arasında anlaşmazlık oluştuğu, Emine’nin Naime’nin sevgilisini şikayet ettiği, bunun üzerine Naime’nin de “Sen sevgilimi ihbar edersen babama yaptıklarınızı anlatırım” dediği ileri sürülüyor.

Müge Anlı programındaki kayıp kadının Kate Middleton ve Gökhan Zan ile ilgisi ne?Müge Anlı programındaki kayıp kadının Kate Middleton ve Gökhan Zan ile ilgisi ne?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.