Çöpte bulunan bebeği kimin bıraktığı belli oldu

Sarıyer'de 16 gün önce çöplerin arasında yeni doğmuş bir bebek bulundu. Bebeği kimin bıraktığıysa bugün bulundu ve gözaltına alındı.

Gündem 10 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

İstanbul Sarıyer’de yaşayan bir vatandaş 25 Ocak’ta çöpleri bırakmak için sokağa çıktı. Tam elindeki çöpü yere bırakacağı sırada poşetlerin arasında yeni doğmuş bir bebek gördü. Hemen yetkililere haber verdi ve çöplerin yanına gelen ekipler bebeği ambulansla Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Bebek burada tedavi altındayken polisler de çöpleri inceledi ve bebeği kimin bıraktığını bulmak için çalışmaya başladı.

Yapılan çalışma sonrası bebeği çöp poşetlerinin yanına bırakan kişinin Karolin Y. olduğu tespit edildi. Karolin Y. yakalanarak gözaltına alındı. Bebeği çöpe bırakan Karolin Y.’nin boşandığı eşinden hamile kaldığı ve bebeği de doğunca çöpe bıraktığı belirlendi. Karolin Y. Çağlayan’da buluna İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Bugünkü Santa Maria kilisesinden 18 yıl geriye Rahip Santoro’ya: Üç cinayetin yürek yakan hikayesiBugünkü Santa Maria kilisesinden 18 yıl geriye Rahip Santoro’ya: Üç cinayetin yürek yakan hikayesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.