Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze’den getirilen hastaları ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara'da tedaviye alınan kanser hastalarını ziyaret etti.

Gündem 17 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan,  Gazze’den Türkiye’ye getirilip Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alınan 27 kanser hastasını ziyaret etti.

Hastaların tedavi gördüğü Onkoloji Hastanesi’ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni ile doktorlar eşlik etti.

Hastaları tek tek ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık durumlarına ilişkin de bilgi aldı.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Koca “Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte; ülkemize getirdiğimiz hastaları, yüreği Gazze’de olan herkes adına ziyaret ettik” dedi.

Gazze’den çıkarılan kanser hastalarından bazıları refakatçileriyle beraber önceki gün El Ariş Askeri Havalimanı’ndan uçağa bindirilerek Türkiye’ye getirilmişti. Gazze’den çıkarılan bazı kanser hastaları ve refakatçilerini Refah Sınır Kapısı’nda Türkiye’den gelen doktorlar karşılamıştı.

Hastaları Ankara’da da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca karşılayıp hastanelere uğurlamıştı.

Bakan Koca: Kanser hastaları ve çocuklar önce Mısır'a sonra Türkiye'ye gelecekBakan Koca: Kanser hastaları ve çocuklar önce Mısır’a sonra Türkiye’ye gelecek

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.