Dere yatağındaki erkek cesedinin sırrı çözüldü

Denizli'de bir dere yatağında bulunan erkek cesediyle ilgili sır perdesi aralandı. Soruşturmada iki kardeş gözaltına alındı. Biri susma hakkını kullanırken diğeri cinayeti itiraf etti. Cinayeti maktulün tehditleri ve haraç talebi sebebiyle işlediklerini ileri sürdü.

Gündem 28 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

İki hafta önce Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki Çürüksu Deresi’nde yarı çıplak bir erkek cesedi bulundu. Cesedi gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi, olay yerine gelen ekipler erkeğin elleriyle ayaklarının ve ağzının bağlı olduğunu tespit etti. Cesedin göğsünde de bıçak yarası vardı. Yapılan araştırmada cesedin ilçenin Kınıklı Mahallesi’nde oturan ve dolandırıcılık, uyuşturucu kullanmak, tehdit gibi suçlardan dokuz ayrı suç kaydı bulunan Anıl Alperen Yılmaz’a ait olduğu, ailesinin 10 Ekim’de kayıp başvurusu yaptığı belirlendi.

Cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmada faillerin kim olduğu araştırılırken Anıl Alperen Yılmaz’ın en son görüldüğü yerler tespit edildi. Buna göre Yılmaz en son Ulus Caddesi’nde motosiklet tamirciliği yapan Sadi Hozer ve ağabeyi Mahzar Hozer ile görüşmüştü. Ardından Hozer kardeşler gözaltına alındı. İki kardeşten Mahzar Hozer susma hakkını kullandı ama Sadi Hozer suçu itiraf etti. Yılmaz’ın iş yerlerine gelip kendilerini ölümle tehdit ettiğini, haraç istediğini, bunun üzerine bıçakla yarak öldürüp ellerini, ayaklarını ve ağzını bağladıklarını, sonra da dereye yatağına attıklarını söyledi.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hozer kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Cinayete savunma: Bir el ateş edecektim, elim acıdı iki el ateş ettimCinayete savunma: Bir el ateş edecektim, elim acıdı iki el ateş ettim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.