Devrilen kamyon alev aldı: 4 ölü

Batman'da şarampole devrilen kamyon alev aldı ve içindeki 4 kişi öldü. Kazadan yaralı kurtulan iki kişinin vücutlarında ise yanıklar meydana geldi.

Gündem 11 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Batman’ın Gercüş ilçesinden yola çıkan 27 yaşındaki A.Ö.’nün kullandığı kamyon Çayüstü köyü Kantar Köprüsü yakınında kontrolden çıktı. Buğday yüklü kamyon şarampole yuvarlandı ve aracı bir anda alevler sardı. Kazayı görenler ise durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Alevlerin söndürülmesinin ardından yapılan kontrolde sürücü A.Ö. ile kamyonda bulunan B.Ö. (18 ), Ş.M. (43) ve M.Y.Ö.’nün (18) öldüğü belirlendi. Aynı kamyonda bulunan 43 yaşındaki O.Ö. ile 20 yaşındaki V.Ö. ise kazadan yaralı kurtuldu ancak vücutlarında yanıklar oluştu. Ağır yaralılar buradaki ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Kazanın neden meydana geldiği henüz belirlenemezken Vali Ekrem Canalp da sabah saatlerinde olay yerine giderek, yetkililerden kaza ile ilgili bilgi aldı.

Sakaltutan 4 kişiye mezar oldu, 10 yaralıSakaltutan 4 kişiye mezar oldu, 10 yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.