Dilan Polat hapisten daha şöhretli çıktı: Her adımı olay, yüzbinlerce yeni takipçi

Kara para aklama suçlamasıyla cezaevine girip önceki gün tahliye olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın dışarıdaki ilk gününde her adımı olay oldu. Instagram’daki takipçi sayısı 400 bin artan Polat, eşini cezaevinde ziyaret etti.

Gündem 20 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Dilan Polat'ın dışarıdaki ilk günü

İstanbul’daki Marmara Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, hakkında verilen tutuksuz yargılama kararı üzerine önceki gün akşam saatlerinde tahliye edildi. Ve Polat tahliye olduğu andan itibaren büyük bir ilginin de konusu oldu, bir anda yeniden ‘fenomen’ seviyesine geldi.

Polat’ın tahliye olduktan sonraki ilk günü çok konuşuldu. Attığı her adım haber oldu. Hatta Instagram istatistiklerine erişilebilen sitelerin verilerine göre takipçi sayısı bir gün 400 bin arttı.

Dilan Polat’In Instagram verileri

Önceki gün akşam saatlerinde serbest kalan Dilan Polat’ın açıklama yapıp yapmayacağı merak edilirken, kardeşi Sıla Doğu’dan paylaşım geldi. Instagram hesabından Dilan Polat’la birlikte evde çekildiği fotoğrafı paylaşan Doğu, “Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Beyazlarını ben ve Nilda boyayacağız. Toparlanacaksın kardeşim” yazdı. Bu ilk fotoğrafta Dilan Polat’ın cezaevinde epey kilo verdiği görülüyordu.

Tutuklu olduğu süre boyunca çocuklarını özlediğini, onlarla vakit geçirmek istediğini söyleyen Dilan Polat bu hasretini giderdikten sonra dün de eşi Engin Polat’ı Çorlu’daki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda ziyaret etti. Görüşme 1 saat sürdü. Dilan Polat, çıkışta soruları yanıtsız bıraktı.

Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu, “Tabii ki de çok mutluyuz. İlk kez bugün birbirlerini gördüler. Çok mutlu oldular” dedi. Gazetecilerin “Avukatınız görüşmeye geldi mi?” sorusu üzerine, “Evet geldi. Teşekkür ederiz” dedi. Doğu, “Engin’in durumu nasıl?” sorusu üzerine “Engin’in durumu hiç iyi değil” karşılığını verdi. Dilan Polat ise bindiği araçta, gözyaşları döktüğü görüldü.

Günün kalanında ailesinin ve çocuklarının yanında vakit geçiren Polat Boğaz havası aldı. O anlar sosyal medyada yayınlandı. Sosyal medyaya düşen diğer video ise Polat’ın sahibi olduğu güzellik merkezindeki kutlamaları içeriyordu. İşte o videolardan biri:

Dilan Polat cezaevinden çıktı, kardeşi tahliye sonrası ilk paylaşımı yaptıDilan Polat cezaevinden çıktı, kardeşi tahliye sonrası ilk paylaşımı yaptı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.