İstanbul’da feci olay: Direğe bağlı poşette yeni doğmuş bebek cesedi bulundu

Esenyurt'ta çöp toplayan belediye işçileri, konteyner yanındaki direğe bağlı bir poşeti fark etti. Poşeti açan işçiler, yeni doğmuş bir bebeğin cesediyle karşılaştı.

Gündem 5 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

İstanbul Esenyurt’ta önceki akşam belediye işçileri mahalleleri dolaşarak çöp toplamaya başladı. Selahaddin Eyyubi Mahallesi’ne giden işçiler, çöp konteynerinin yanındaki direğe bağlı bir çöp poşetini fark etti. Poşetin içine bakan işçi, yeni doğmuş bir bebek olduğunu gördü. İşçilerin durumu hemen yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde bebeğin ölü olduğunu tespit etti.

Bebeğin kordon bağı ise halen göbeğine bağlıyken başında da darp izleri vardı. Erkek bebeğin, bırakıldığı ana dair görüntü elde etmek için çalışmalara başlayan polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. İncelemelerin ardından hayatını kaybeden bebeğin cansız bedeni ambulans ile Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın meydana geldiği mahallede yaşayan görgü tanığı, ambulans sesi duyunca dışarı çıktıklarını söyledi ve mahallede kimsenin poşetin bırakıldığı anı görmediğini belirtti.

Siyaset, koruyan yasaları tartışırken 23 kadın daha öldürüldüSiyaset, koruyan yasaları tartışırken 23 kadın daha öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.