Düğün magandalığı tam gaz: Yolları kapatıp ateş açtılar

Bursa’da dün iki düğün, iki ayrı rezalete yol açtı. Birinde Bursa-Mudanya yolunu kapatan kalabalık ‘drift’ etkinliği düzenledi, diğerinde işlek bir bulvar trafiğe kapatılarak silahlarla havaya ateş edildi.

Gündem 4 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Onca ölüm, yaralama ve yol mağduriyeti yaşanmasına rağmen düğünlerdeki kutlamaları magandalık şovuna çevrime olaylarının arkası kesilmiyor.

Dünkü rezaletin adresi Bursa’ydı. Akşam saatlerinde Mudanya ilçesi Bursa-Mudanya yolu üzerinde bir düğün kutlaması yüzünden trafik durdu. Bir düğün konvoyu, Bursa-Mudanya yolu Bursa istikametini trafiğe kapattı. Araçlardan inen kalabalık grup, yol üzerinde müzik eşliğinde çiftetelli oynadı.

Kendilerini kameraya kaydetmeyi ihmal etmediler

Dakikalarca yolun Bursa istikametini trafiğe kapatan konvoydaki araçlardan bazıları da drift yapıp lastik yaktı. Kapanan yol sebebiyle Bursa-Mudanya yolu üzerinde araç kuyruğu oluştu. Trafik akışı, konvoyun yoluna devam etmesiyle normale döndü.

Başka bir düğün konvoyu ise Mevlana Mahallesi 11 Eylül Bulvarı üzerinde yolu trafiğe kapattı. Meşale yakıp yolu trafiğe kapatan konvoydakilerden bazıları ise silahlarla havaya ateş etti. Her iki düğün konvoyunda yaşananlar ise, cep telefonu kamerasına yansıdı. (DHA)

Düğün ve asker uğurlamaları magandaların gövde gösterisine döndüDüğün ve asker uğurlamaları magandaların gövde gösterisine döndü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.