Emekli polis gaspçılarla girdiği çatışmada öldü

Bağcılar'da bir özel firmada güvenlik görevlisi olarak çalışan emekli polis Avşin Altuntaş, gasp edilmek istedi. Silahlı saldırganlara kendi silahıyla karşılık veren emekli polis çatışmada öldü.

Gündem 22 Haziran 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
Polisler konvoy yaptı.

İstanbul Bağcılar’da özel bir firmada yaklaşık 2 ay önce güvenlik müdürü olarak işe başlayan iki çocuk babası emekli polis Avşin Altuntaş, önceki gün sabah saatlerinde çalıştığı iş yerinde iki kişinin saldırısına uğradı. Kendisini gasbetmeye çalışan iki kişiyle Avşin Altundaş arasında çatışma çıktı.

Emekli polis Avşin Altundaş.

Emekli polis memuru, çatışmada göğsüne isabet eden mermiyle yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Altundaş’ı hastaneye kaldırdı. Saldırganlar ise kaçtı. Avşin Altundaş, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Altundaş’ın cenazesi, bugün Arnavutköy Bolluca Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

İki çocuk babası Avşin Altundaş’ın daha önce kanser hastalığını atlattığı öğrenildi. Öte yandan emekli polis memurunun cenazesine çok sayıda polis katıldı. Polis araçlarının sirenler eşliğinde oluşturduğu konvoy, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Feci şekilde dövülen iş insanı Kaya Sabancı hastanelik oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.