Eşi kapıyı geç açınca şüphelenmiş: ‘Memduh’u tezgah altında görünce bıçakladım’

Adana'da yemek için eve dönen Ahmed el-Melhem eşi S.Ç.'nin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Daha önce eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını tezgah altında saklanmaya çalışırken görünce bıçakladı.

Gündem 24 Nisan 2024

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar mahallesinde meydana gelen olay gündelik işlerde çalışan Suriye uyruklu Ahmed el-Melhem’in yemek içine eve dönmesiyle başladı.

El-Melhem iki çocuğunun annesi S.Ç.’nin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Mutfağa giren el-Melhem arkadaşı Memduh S.’yi tezgahın altında saklanmaya çalışırken buldu. Memduh S.’yi dövüp tezgahtan aldığı ekmek bıçağıyla bacak ve kalçasından bıçakladı.

Memduh S. ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. El-Melhem de olay yerinde gözaltına alındı.

‘Tezgah altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım’

Ahmed el-Melhem ifadesinde eşi S.Ç. ve Memduh S.’nin sürekli telefonda konuştuğunu, görüşmemeleri konusunda ikisi de uyardığını söyledi:

“Memduh’a eşimden ve ailemden uzak durmasını söylemiştim. Evin kapısı çaldıktan 10 dakika sonra açıldı. Eşimin üstünde sadece tişört vardı ve iç çamaşırı yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım.”

El-Melhem çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.