Eşini ve kayınbiraderini öldüren korucu yakalandı

Ağrı'da eşi Birsel Tunç ile kayınbiraderi Fecri Tunç'u öldüren aynı aileden iki kişiyi de yaralayan korucu Metin Tunç cinayetin ardından kayıplara karışmıştı. Tunç, Tepeköyü kırsalında yakalandı.

Gündem 13 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde yaşayan Birsel Tunç, bir süre önce evi terk ederek ailesinin yanına gitti. Güvenlik korucusu olan eşi Metin Tunç ise önceki gün gece saatlerinde kayınvalidesinin evine gitti ve eşiyle kavga etti. Kavga sırasında silahına sarılan Metin Tunç, hem eşine hem de eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Yaralanan eşi Birsel Tunç, annesi Hatun, kayınbiraderinin eşi Nuriye Tunç hastaneye kaldırıldı ancak kayınbiraderi Fecri Tunç’un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Birsel Tunç ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yapılan otopsinin ardından hastane morgundan alınan Fecri Tunç ile Birsel Tunç’un cenazeleri, dün Doğubayazıt ilçesindeki asri mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Tedavileri devam eden yaralıların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Metin Tunç ise cinayetlerin ardından kaçtı. Jandarma ve polis ekiplerinin peşine düştüğü Metin Tunç’un gidebileceği adreslere baskın yaptı. Tunç, bu sabah köyü olan Tepeköyü kırsalında jandarma tarafından yakalandı. Polise teslim edilen Tunç, emniyetteki ifadesinin ardından adliyleye çıkarılacak.

60 yıldır sessiz kalan koruma konuştu: Sihirli tek kurşun teorisi çökecek mi?60 yıldır sessiz kalan koruma konuştu: Sihirli tek kurşun teorisi çökecek mi?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.