Eşinin boğazını, karnını ve yüzünü defalarca bıçakladı: Çok seviyordum, özür dilerim

Kendisiyle barışmak istemeyen eşinin boğazını, karnını ve yüzünü defalarca bıçaklayan sanık Yargıtay’ın verdiği bozma kararının ardından yeniden hakim karşısına çıktı ve "Çok seviyordum. özür dilerim" dedi.

Gündem 15 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Kocaeli’nde Hasan Arslan 2021’de barışmak amacıyla boşanma aşamasında olduğu eşi Hasret Arslan’ın evine gitmişti. Çift tartışmış, Hasan Arslan ekmek bıçağını defalarca saplayıp barışmak istemeyen eşini yüz, boğaz ve karnından yaralamıştı.

Hasret Arslan hastaneye kaldırılmış, Hasan Arslan çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, hakkında dava açılmıştı.

Dava 15 Haziran 2022’de sonuçlandı ve Hasan Arslan 17 yıl hapis cezası aldı. Avukatların itirazı üzerine Yargıtay kararı bozdu ve Hasan Arslan dün yeniden Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Bozma ilamına bir diyeceği olmadığını söyleyen duruşmada “Olay günü barışmak için eşimin yanına gittim. Yaptığımdan dolayı çok pişmanım. Eşimi ve çocuklarımı çok seviyordum. Çocuklarımdan ve annelerinden özür diliyorum. Eşimden cezaevindeyken boşandım. Üç yıldır tutukluyum, tahliyemi istiyorum” dedi. Sanığın avukatı da “Müvekkilim öldürme kastı ile hareket etmemiştir. Yaralama suçundan yargılanmalıdır. Adli tıp kurumu raporunda çelişki vardır. Müvekkilim eşini öldürmek amacıyla yaralaması söz konusu değildir. Tahliyesini talep ediyorum” dedi. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Ölen kadını poşetlere sarıp 10 gün aynı evde yaşadıÖlen kadını poşetlere sarıp 10 gün aynı evde yaşadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.