Eski sevgilisini önce takip edip aracına çarptı, sonra da dövüp kaçtı

Sultangazi'de yine bir kadın eski sevgili şiddetine maruz kaldı. Takip ettiği eski sevgilisinin aracını kendi aracıyla sıkıştıran şüpheli eski sevgilisinin aracına arkadan çarptıktan sonra inip kadını dövdü. 

Gündem 30 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Fotoğraf: DHA

Sultangazi’nin İsmetpaşa Mahallesi’nde dün saat 23.30 sıralarında kimliği belirlenemeyen bir kişi aracıyla evine gitmekte olan eski sevgilisini takip etmeye başladı. Genç kadının bunun anlamasının ardından takip korkutucu bir hal aldı.

Sokak aralarına girerek izini kaybettirmeye çalışan genç kadın arabasıyla ilerlerken bir sokakta önündeki araç durunca kendisi de durmak zorunda kaldı. Onu takip eden eski sevgilisi ise aracıyla arkadan kadının aracına çarptı. Sonra da araçtan inip kadının aracının ön sol kapısını açmaya, kırmaya çalıştı. Daha sonra kadına saldırdı.

Dirseğiyle kadının aracının arka camına vurup kıran şüpheli aracına tekrar binerek geri geri gittikten sonra genç kadının arabasına bir daha çarptı. “Yardım edin” diye bağıran genç kadının imdadına mahalleli yetişti.

Mahalle sakinlerinin tepkisi üzerine şüpheli aracıyla olay yerinden kaçtı.

Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Genç kadın ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Eski sevgili dehşeti: Yeni evlenen genç kadını sokakta infaz ettiEski sevgili dehşeti: Yeni evlenen genç kadını sokakta infaz etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.