Eski sevgili dehşeti: Yeni evlenen genç kadını sokakta infaz etti

Kocaeli’de her sabah gibi işe gitmek için evden çıkan 25 yaşındaki Gülhan Esen plakasız bir araçtan açılan ateşle başından vurularak öldürüldü. Polis her yerde kadının eski sevgilisini arıyor.

Gündem 18 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Kocaeli Darıca’ca yedi aylık evli 25 yaşındaki Gülhan Esen dün sabah işe gitmek için evden çıktı ve bir daha dönemedi.

Gülhan sabah saatlerinde Osmangazi Mahallesi Halı Saha Sokak’tayken plakası alınamayan araçtan inen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vuruldu.

Esen’e üç el ateş eden şüpheli kaçtı. Silah sesini duyanlar polis ve acil sağlık ekiplerini aradı. Sağlıkçıların kontrolünde başından vurulduğu anlaşılan Esen ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ama doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Cenaze defnedilmek üzere Esen’in memleketi Erzurum’un Oltu ilçesine gönderildi.

Evlenmesini bir türlü kabul edememiş

Polis Gülhan Esen’i öldüren şüphelinin eski erkek arkadaşı M.T. olduğunu tespit etti. Şüphelinin yaklaşık bir hafta önce Gebze’de bir lojistik firmasında işe başlayan Gülhan Esen’i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü de bir hafif ticari araçla İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinden gelerek evinin önünde Gülhan Esen’in çıkmasını beklediği, sonra da cinayeti işlediği belirtildi. Kaçan şüphelinin yakalanmasına çalışılıyor.

Şüpheli M.T. ile Gülhan Esen’in birkaç yıl önce tanıştığı, bir süre arkadaşlık yaptıktan sonra ayrıldıkları belirtildi. M.T.’nin Esen’in yedi ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, bunu takıntı haline getirip genç kadını bu yüzden öldürdüğü iddia edildi.

Emekli polis boşanma aşamasındaki eşiyle oğlunu öldürüp tarlaya gömdüEmekli polis boşanma aşamasındaki eşiyle oğlunu öldürüp tarlaya gömdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.