Eski sevgilisini sırtından vurup intihar etti

Aydın'da İbrahşm Olece ayrıldığı sevgilisi Ömür Arslan'ın iş yerine gitti. Genç kızı yanında getirdiği silahla kovalayan İbrahim Olece genç kızı sırtından vurdu, sonra aynı silahla intihar etti.

Gündem 14 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İbrahim Olece ve Ömür Arslan.

Aydın’da yaşayan 19 yaşındaki İbrahim Olece bir süre önce sevgili olduğu 17 yaşındaki Ömür Arslan’dan ayrılmıştı. Bugün sabah saatlerinde Ömür Arslan’ın çalıştığı Uzun Çarşı’daki iç giyim mağazasına giden İbrahim Olece sırt çantasından çıkardığı tabancayı Ömür Arslan’a doğrultup onu mağaza içinde bir süre kovaladı.

Daha sonra tetiğe basan İbrahim Olece genç kızı sırtından vurdu. Ömür Arslan olay yerinde hayatını kaybetti, İbrahim Olece de aynı silahla intihar etti. Çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye ekipler sevk edildi. Daha önce başka bir mağazada birlikte çalıştıkları öğrenilen Arslan ile Olece’nin cenazeleri Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyup gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi, toplanan kalabalığı polis dağıtmaya çalıştı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın cinayeti: Doktor Feray Balkan’ı boşandığı eşi pusu kurup öldürdü8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın cinayeti: Doktor Feray Balkan’ı boşandığı eşi pusu kurup öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.