Düğünde eski sevgilisiyle karşılaştı, dehşet saçtı

Sultanbeyli'de davetlisi olduğu düğüne gelen Ahmet Taşan eski sevgilisi Kader T.'ye ateş edip sonra da kendisini vurdu. Ahmet Taşan hayatını kaybetti, ağır yaralanan Kader T. ise hastanede tedavi altında.

Gündem 15 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Ahmet Taşan'a çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.

İstanbul Sultanbeyli’de düğün kanlı bitti. Dün saat 23.00 sıralarında Necip Fazıl Mahallesi Trabzon Caddesi’ndeki düğün salonuna davetli olarak gelen Ahmet Taşan düğünde halay çeken eski sevgilisi Kader T.’ye silahla ateş etti.

Düğün magandalığı tam gaz: Yolları kapatıp ateş açtılarDüğün magandalığı tam gaz: Yolları kapatıp ateş açtılar

Kader T.’yi ağır yaralayan Taşan ardından silahı kendi kafasına dayayarak tetiği çekti. Düğün salonuna gelen sağlık ekipleri yaralı Kader T. ve Ahmet Taşan’ı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olayın hemen ardından sokakta yaşanan hareketlilik de cep telefonu kamerasına yansıdı. Sokağa yaralı çıkarılan Ahmet Taşan’a çevredekilerin müdahale anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Ahmet Taşan ambulansa taşınarak hastaneye gönderildi ama tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edanur’un katili eski sevgili ‘öl lan’ deyip başına ateş etmişEdanur’un katili eski sevgili ‘öl lan’ deyip başına ateş etmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.