Ev sahibi-kiracı kavgası akrabalık tanımıyor: Enişte kayınbiraderini öldürdü

Ev sahibi-kiracı tartışması bir kez daha can aldı. Dükkan sahibi Süleyman C. kayınbiraderi Sezai Altın’ı öldürdü.

Gündem 22 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Kavganın yaşandığı semt parkının çevresinde oturanlar olayın ardından sokağa indi.

Gaziantep’te market işletmecisi 48 yaşındaki Sezai Altın taşınması için baskı yapan işyeri sahibi ve eniştesi Süleyman C. tarafından tabancayla öldürüldü.

Gaziantep’te yaşayan Süleyman C. sahibi olduğu dükkanı market olarak işletmek üzere eşinin kardeşi Sezai Altın’a kiralamıştı. Yıllar içinde aralarında ev sahibi-kiracı tartışmaları oldu. En sonunda iddiaya göre Süleyman C. kayınbiraderine taşınması için baskı yapmaya başladı.

Ev sahibi ile kiracının IBAN mücadelesiEv sahibi ile kiracının IBAN mücadelesi

48 yaşındaki Sezai Altın ile Süleyman C. dün akşam saatlerinde Selimiye Mahallesi Semt Parkı’nda anlaşmazlığı konuşmak üzere buluştu. Burada sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Süleyman C. üstündeki tabancayla kayınbiraderi Sezai Altın’a ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Ağır yaralanan Altın ilk müdahalenin ardından Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Sezai Altın’ın cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Ev sahibi-kiracı kavgasına son örnekEv sahibi-kiracı kavgasına son örnek

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.