Eve giren yakınları buldu: Kızını boğup kendini astı

Manisa'da beraber yaşayan baba ve kızına ulaşamayan yakınları eve girdi. Ancak karşılaştıkları manzara çok acıydı.

Gündem 21 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Ömür Özfidan ve Ayten Gül Özfidan.

Manisa’nın Akhisar ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Ömür Özfidan ve 10 yaşındaki kızı Ayten Gül Özfidan’dan yakınları bir süredir haber alamıyordu. Nihayetinde baba-kızın yakınları eve gidip kontrol etmeye karar verdi. Zile bastılar ama kapıyı açan olmadı. Onlar da yedek anahtarla eve girdi, ama gördükleri manzara karşısında şoka uğradılar. Çünkü Ömür Özfidan mutfakta iple tavandaki kancaya asılı, kızı da yerde hareketsizdi.

Yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi baba-kızın hayatlarını kaybettiğini belirledi. Eşiyle bir süre önce ayrıldıkları öğrenilen Ömür Özfidan’ın kızını boğarak öldürdükten sonra intihar ettiği üzerinde duruluyor. Baba-kızın cansız bedenleri polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adil Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor: Üç farklı il üç farklı cinayetKadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor: Üç farklı il üç farklı cinayet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.