Evinden 31 tabanca çıktı, ’emanetti’ dedi, serbest kaldı

Adana'da bir eve yapılan baskında çuvalın içinden 31 ruhsatsız tabanca çıktı. Gözaltına alınan ev sahibi tanımadığı birinin çuvalı emanet bıraktığını söyledi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gündem 18 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Ev baskınında yapılan aramada onlarca silah bulundu.

Adana’nın Seyhan ilçesindeki Söğütlü Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri aldıkları ihbarla baskın yaptıkları adreste kilimlerin altında gizli bir çuval buldu. Çuvaldan 31 ruhsatsız tabancayla silah yapımında kullanılan 180 sürgü, 15 rampa, 12 icra yay ve mili çıktı.

Kilimlerin altına gizlenmiş çuvaldan 31 silah çıktı.

Evin sahibi 46 yaşındaki Kenan A. gözaltına alındı. Kenan A. ilk ifadesinde silahların kendisine ait olmadığını söyledi ve “Silah ve parçalar bana ait değil. Tanımadığım biri emaneten bıraktı” dedi. Burada işlemleri tamamlanan Kenan A. mahkemeye çıkarıldı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Örnek şehir Adana, ruhsatsız silahla mücadeleye başladı, kentte cinayet sayısı keskin biçimde düştüÖrnek şehir Adana, ruhsatsız silahla mücadeleye başladı, kentte cinayet sayısı keskin biçimde düştü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.