Evsizler apartmanında can pazarı: Metruk binada çıkan yangında 3 kişi öldü

İstanbul Avcılar’da 6 katlı bir metruk binanın bodrum katında çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı sardı. Alevlerin arasından çıkamayan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Binanın etrafında görülen 4 evsiz ise gözaltında.

Gündem 4 Eylül 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

İstanbul Avcılar’da 6 katlı metruk bina, 3 kişiye mezar oldu..

Mustafa Kemal Mahallesi Kayabaşı Sokak’ta bulunan 4 katlı metruk binanın alt katında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi sonucunda yangının söndürüldüğü binada soğutma çalışması gece geç saatlere kadar devam etti.

Bodrumda yaşayan olup olmadığı bilinmiyor

Yanan binada bulunduğu belirlenen 4 kişiden 3’ünün hayatını kaybettiği 2’sinin ise yaralandığı öğrenildi. Polis ekipleri, binanın çevresinde yaşayan evsiz 4 kişiyi gözaltına aldı.

Yanan binanın bodrumunda başkalarının da olması ihtimaline karşı itfaiye ekipleri arama çalışmasını gece geç saatlerde hâlâ sürdürüyordu.

Çanakkale yangınında mağdur olan ailelere yardım ödemeleri başladıÇanakkale yangınında mağdur olan ailelere yardım ödemeleri başladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.