Fenomen Ece Ronay eski eşinin mekanını kurşunlatmaktan gözaltında

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay, eski eşinin işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alındı. Ronay, işlemleri için emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Gündem 15 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’in Pendik’teki işyerinin kurşunlanması ile ilgili başlattığı soruşturmada Ronay, azmettirici olarak gözaltına alındı.

Yapılan çalışmalarda işyerine motosikletli kasklı kişilerin ateş ettiğini belirleyen ekipler, çalışmalarının ardından şüphelileri tespit etti. Bu sabah şüphelilere ait adreslere özel harekat polisinin de katılımıyla operasyon düzenlendi.

Operasyonda olayın azmettiricisi olduğu değerlendirilen Ece Ronay’ın da evine baskın düzenlendi. Eş zamanlı olarak yapılan baskınlarda Ronay’la birlikte yaşı küçük olduğu tespit edilen 5 şüpheli daha yakalandı.

Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda otomatik silah, tabanca, 58 adet fişek ve hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

1-5 Aralık arasında Ece Ronay’ın ve eski eşi Mehmet Bilir’in işletmeleri karşılıklı olarak birden fazla kez kurşulanmıştı.

Ece Ronay'ın güzellik merkezlerine peş peşe saldırıEce Ronay’ın güzellik merkezlerine peş peşe saldırı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.