Galerici cinayetinde katil ortaya çıktı

Galerici Mustafa Ekşi, önceki gün aracındayken yine aynı otomobilde bulunan bir kişi tarafından öldürülmüştü. Ekşi'yi öldüren şüphelinin kim olduğu ortaya çıktı.

Gündem 7 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde bulunan Kent Meydanı otoparkının yanında; otomobillerin yedek malzemesini satan ve otomobil alım-satımı da yapan Mustafa Ekşi, aracının içindeyken bıçaklı saldırıya uğradı. Ekşi’ye saldıran kişi de aynı aracın içindeydi.

Öldürülen galerici Mustafa Ekşi.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanıp, fren yaparak aracını durdurup, yardım isteyen Ekşi, hastanede hayatını kaybetti. Saldırganın kim olduğu polislerin çalışmasıyla ortaya çıktı. Ekşi’nin yanında çalışan muhasebeci Halil Kağan Oğuz gözaltına alındı ve suçunu itiraf etti.

Mustafa Ekşi’yi öldürdüğünü itiraf eden muhasebeci Halil Kağan Oğuz.

Oğuz, “Mustafa’nın yanında bir yıla yakın süredir muhasebeci olarak çalışıyorum. Olay günü otomobili ile giderken alacak meselesi yüzünden tartıştık. Bana saldırdı. Kendimi korumak için ön koltuktan arka koltuklara geçtim. Bana zarar vereceğini düşündüğüm için belimdeki bıçakla kendisini korkutmak istediğim sırada boğazını kesip, karnından yaraladım. Amacım; öldürmek değildi” dedi. Oğuz’un işlemleri sürerken, Ekşi’nin cenazesi bugün toprağa verilecek.

‘İstek şarkı’ cinayetinin sanıklarına 25'er yıl ceza verildi, kederli aile tepkili‘İstek şarkı’ cinayetinin sanıklarına 25’er yıl ceza verildi, kederli aile tepkili

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.