Genç kadını yerde sürükleyip çantasını çaldı: Bir anda aklıma geldi, yaptım

Adana'da 20 yaşındaki üniversite öğrencisini yerde sürükleyip çantasını çalan Kadir Kaynar yakalandı. Kaynar ifadesinde "Bir anda aklıma geldi, yaptım" dedi.

Gündem 23 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Adana’da yaşayan üniversite öğrencisi E.N.A., 16 Ekim günü saat 21.00 sıralarında Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda yürüyordu. Ancak bir kişi bu sırada kadını takip ediyordu ve korkulan da oldu. Bir anda genç kadına saldıran şüpheli E.N.A.’nın çantasını çalmaya çalıştı. Genç kadın ise direndi ve arbede sırasında yere düştü. Buna rağmen durmayan kapkaççı kadını yerde sürükledi ve içinde 300 lira bulunan çantayı alıp metro durağına kaçtı.

Seyhan’da yakalandı

Yaralı kadın ise olayı polise ihbar etti ve ekipler çalışma başlattı. O anlar kameralara da yansımıştı, polisler de 100 güvenlik kamerasını inceledi. İncelemede şüphelinin Kadir Kaynar olduğu tespit edildi. Kadir Kaynar’ın ‘sporda şiddet’ ve ‘güveni kötüye kullanma’ suçlarından kaydı bulunuyordu. Polisler Seyhan ilçesinde saklandığını tespit ettiği Kadir Kaynar’ı bir evde baskınla yakaladı. Emniyete götürülen Kaynar ifadesinde “Bir anda aklıma geldi, yaptım” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kaynar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Polis yeleğiyle milyonluk gaspPolis yeleğiyle milyonluk gasp

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.