Geze geze motosiklet çaldı

Adana'da sabaha karşı sokakta dolaşan Hakan Ö. önce bir yarış motosikletini görüp tur attı. Bunu başka bir yere bırakan şüpheli biraz daha gezip başka bir aracı gözüne kestirdi ama bu defa keyfi kısa sürdü.

Gündem 3 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

19 yaşındaki Hakan Ö. 25 Kasım günü sabaha karşı Adana’da Çukurova Mahallesi’nde yürürken bir apartmanın otoparkında gördüğü yaklaşık 200 bin lira değerindeki motosikleti düz kontak yaparak çaldı. Yarış motosikletiyle iki kilometre gezdikten sonra sıkılan Hakan Ö. aracı bir başka apartmanın bahçesine park etti. Üstündeki parmak izlerini de silmeyi unutmayan şüpheli buradan uzaklaştı ama güvenlik kamerası kayıttaydı.

Bir süre de Güzelyalı Mahallesi’nde turlayan Hakan Ö. bu kez başka bir yarış motosikleti gördü, onu da aynı yöntemle çalıp kaçtı. Araçları çalınanlar polise başvurdu ve ekipler güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Şüphelinin Turgut Özal Bulvarı’nda olduğunu saptayan ekipler Hakan Ö.’yü çaldığı motosikletle seyir halindeyken durdurup yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli hırsızlık yaptığını kabul etti ve “Alkolün etkisindeydim. Yolda yürürken motosikletleri görüp beğendim” dedi. Adliyeye sevk edilen Hakan Ö. tutuklandı. Çalıntı iki motosiklet sahiplerine teslim edildi.

Yavuz hırsız: Ev sahibini dışarı atıp kapıyı kilitlediYavuz hırsız: Ev sahibini dışarı atıp kapıyı kilitledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.