Bu nasıl vahşet! Hamile kadın kucağındaki iki bebeğiyle öldürülüp kanala atıldı!

Selma Abacı yedi aylık hamileydi ve kendisinden dokuz gündür haber alınamıyordu. Dün İskenderun'da cesedi bulundu. Abacı, biri iki diğeri üç yaşındaki çocukları ve karnındaki bebeğiyle su kanalında öldürülmüş halde bulundu.

Gündem 11 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Türkiye’de şiddet haberleri her geçen gün yerini ‘vahşet’ haberlerine bırakıyor. Bu kadar da olmaz denecek bir vahşet haberi de Hatay’dan geldi. Hatay’ın İskenderun ilçesinde ailesi tarafından dokuz gün önce kayıp ihbarı yapılan yedi aylık hamile Selma Abacı (37) ile çocukları Kerim (3) ve Azat’ın (2) su kanalında cesedi bulundu. Anne ve çocuklarının tüfekle vurulup kanalete gizlendiği belirlendi. Olayla ilgili iki yıl önce görevden atılan eski köy korucusu T.K. (42) jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Eski bir köy korucusu gözaltına alındı

Dokuz gün önce bir anda ortadan kaybolan yedi aylık hamile Selma Abacı ile çocukları Kerim ve Azat’tan haber alamayan yakınları kayıp ihbarı yaptı. İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler İskenderun ilçesi Bekbele Bitişik Yaylası’nda su kanaletine gizlenmiş halde anne ile iki çocuğunun cansız bedeni bulundu. Anne ile çocuklarının cansız bedeni, savcılık ve ekiplerin incelemesinin ardından Antakya Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında; eski köy korucusu T.K. cinayet şüphelisi olarak jandarma ekiplerince gözaltına alındı. T.K.’nın iki yıl önce görevden atıldığı öğrenildi. Şüphelinin jandarmadaki sorgusu devam ediyor.

Düğünde eski sevgilisiyle karşılaştı, dehşet saçtıDüğünde eski sevgilisiyle karşılaştı, dehşet saçtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.