Hamile karısını boğarak öldürüp bağırdı: Galiba eşimi öldürdüm

Adana'da 4 aylık hamile eşi Hatice Demir (21) ile kavga eden Emrah Demir (27), sokağa çıkıp ‘Galiba eşimi öldürdüm’ diye bağırdı.

Gündem 29 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Adana’da Emrah Demir adlı bir kişi dört aylık hamile eşini boğarak öldürdükten sonra “Karımı öldürdüm galiba” diye bağırarak sokağa fırladı.

Olay saat 06.00 sıralarında Seyhan ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Anlatılanlara göre Emrah Demir ile dört aylık hamile olan bir yıllık eşi Hatice Demir arasında tartışma çıktı ve tartışma sonra da kavgaya dönüştü. Kavganın ardından Emrah Demir komşularına ‘Galiba eşimi öldürdüm’ diye bağırarak sokağa çıktı. Adrese sevk edilen polis ve sağlık ekipleri Hatice Demir’in öldüğünü belirledi.

Vücudunda darp izine rastlanmayan ve boğulduğu düşünülen Hatice Demir’in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın ardından şoka giren Emrah Demir gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cinayetten hüküm giyip şartlı tahliye edildi, yine cinayet işlediCinayetten hüküm giyip şartlı tahliye edildi, yine cinayet işledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.