Hamile öğretmene saldıran veliye tutuklama

Başakşehir'de zorla okul binasına girmeye çalışan veli, hamile bir öğretmene saldırdı. Olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisinin ise burnunu kırdı. Gözaltına alınan veli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Gündem 20 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Kendisini tedavi etmeye çalışan doktorlara yönelik hasta ve yakınlarının saldırılardan sonra bu kez endi çocuğunun öğretmenine, hem de bütün çocukların gözü önünde saldıran veli,

13 Aralık Çarşamba günü saat 08.30 sıralarında İstanbul Başakşehir’de bulunan Hacı Ali Osman Gül İlkokulu’na gelen veli Mezher Ö. çocuğunu sınıfa kadar bırakmak istedi. İzin verilmeyince okul binasına zorla girmeye çalıştı. Mezher Ö., hamile öğretmen Esin Ç.’ye sınıfta öğrencilerinin önünde hakaretler savurarak saldırdı. Ardından olaya müdahale etmeye çalışan güvenlik görevlisi Rıfkı Ç.’ye yumruk atarak burnunu kırdı.

Saldırgan veli tutuklandı.

Öğretmen Esin Ç.’nin olay yerinde kısa süreli baygınlık ve şok geçirdiği öğrenildi. Güvenlik görevlisi Rıfkı Ç. İse hastaneye giderek tedavi gördü. Öğretmen ve güvenlik görevlisi polis merkezine giderek saldırgandan şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Mezher Ö. gözaltına alındı. Saldırgan veli emniyetteki işlemlerinin ardından “görevli memura mukavemet”, “kasten yaralama”, “hakaret” ve “tehdit” suçlarından sevk edildiği  mahkeme tarafından tutuklandı.

Cuma hutbesinde doktorları hedef alan imama hapis cezasıCuma hutbesinde doktorları hedef alan imama hapis cezası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.