Hastanede yatan annesini öldürdü: Önce boğazını ve ayak bileklerini kesti, sonra tek kurşun

Mersin'de 61 yaşındaki Selma Çiftçi tedavi gördüğü hastanede oğlu 32 yaşındaki Murat Arslan tarafından öldürüldü. Annesinin boğazını ve ayak bileklerini bıçakla kesen Murat Arslan sonra da kadının kafasına tek kurşun sıktı.

Gündem 4 Nisan 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi’nin 8’inci katındaki ‘Beyin Cerrahi’ bölümünde saat 04.00 sıralarında vahşi bir cinayet işlendi.

Şubat ayında beyin ameliyatı olan ve hastanede tedavisi süren Selma Çiftçi ile refakatçi olarak yanında kalan oğlu Murat Arslan henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Mersin’de yaşayan 61 yaşındaki Selma Çiftçi hastanede tedavi görüyordu.

Psikolojik rahatsızlıkları olduğu öğrenilen Arslan önce bıçakla annesinin boğaz ve ayak bileklerini kesti. Ardından da ruhsatsız tabancasıyla annesinin başına ateş etti. Çığlık ve silah sesleri üzerine odaya gelen güvenlik görevlileri Murat Arslan’ı yakaladı,  müdahale edilen annenin öldüğü anlaşıldı. Murat Arslan polise teslim edilirken annesinin cenazesi ise otopsi için morga kaldırıldı.

İstanbul’da kadın cinayeti: Hemşire Sibel eski sevgilisi tarafından öldürüldüİstanbul’da kadın cinayeti: Hemşire Sibel eski sevgilisi tarafından öldürüldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.