Esnaf düellosu: Bir ölü, bir yaralı

Ankara'da biri fırıncı diğeri oto yıkamacı iki esnaf bilinmeyen bir nedenle kavgalıydı ve sonunda silahlar konuştu. Aynı anda çekilen silahlardan çıkan kurşunlar ikisini de da yaraladı, ama oto yıkamacı kurtarılamadı.

Gündem 4 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Kayseri’de Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi’nde 34 yaşındaki fırıncı L.T. ile aynı sokakta oto yıkamacı Osman Tüşümel arasında husumet vardı. Bu husumet kanlı noktalandı, çünkü Osman Tüşümel bu sabah L.T.’nin fırınına gitti: Neden geldiği bilinmeyen Osman Tüşümel içeri girdiğinde L.T. masada oturuyordu, husumetlisi dükkanda bir tur atıp çıktı. Ancak Osman Tüşümel kısa süre sonra yine fırına girdi ve belinden iki silah çıkarıp L.T.’nin bacaklarına doğrulttu. O ateş ederken L.T. de aynı anda yanındaki silahla karşılık verdi.

Osman Tüşümel bedenine isabet eden kurşunlarla yere yığıldı. Fırına ekmek almaya gelen bir vatandaş panik içinde dışarı kaçarken güvenlik kamerasına çatışma sırasında fırının giriş kapısının yanında oturan anne ve çocuğun görüntüleri yansıdı: Anne çocuğuna sarılıp masanın altına saklanmaya çalışıyordu. Kameralara L.T.’nin Tüşümel yere düştükten sonra cep telefonuyla uğraşması da yansıdı.

İskoçya'da 19 yıllık 'faili meçhul' cinayet: Polis dört Türk'e odaklanarak gerçek katili nasıl kaçırdı?İskoçya’da 19 yıllık ‘faili meçhul’ cinayet: Polis dört Türk’e odaklanarak gerçek katili nasıl kaçırdı?

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.