İki oldu: İznikspor teknik direktörü tacizden tutuklandı

Silivri'de voleybol hocasının tacizden tutuklanmasının ardından 62 yaşındaki İznikspor voleybol teknik direktörü 15 yaşındaki çocuğu taciz etti. Tacizi cep telefonuyla kayda alan çocuk şikayetçi olunca teknik direktör tutuklandı.

Gündem 20 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Geçen hafta İstanbul’un Silivri ilçesinde voleybol antrenörü U.T. kız öğrencisini taciz ettiği için tutuklanmıştı. Öğrenciyle antrenörün telefon konuşması da soruşturma dosyasına girmişti. Öğrencisi o görüşmede “Elim ayağım titriyor, sizin kızınıza yapılsa hoşunuza gider mi” dediği, U.T.’nin ise “Bir daha böyle bir şey olmayacak. Rahat olabilirsin, ben hata yaptım. Bazen olur öyle kusura bakma. Büyüklük sende kalsın, özür dilerim bunlar aramızda. Bir daha hatam olmayacak” dediği duyuluyordu.

Bu kez adres Bursa oldu

Silivri’dekine benzer bir olay da Bursa’da yaşandı. Süper Amatör Lig’de mücadele eden İznikspor teknik direktörü 62 yaşındaki M.Ş. İznik’te daha önceden tanıdığı 15 yaşındaki M.T.’yi yolda gördü. M.T.’yi de aracına alan M.Ş. bir süre bilindik yoldan ilerledikten sonra kırsal bir yere gidip aracı durdurdu. Burada 15 yaşındaki çocuktan hoşlandığını söyleyen M.Ş.’nin sözlerini M.T. cep telefonuyla kayıt altına aldı. Sonra kamera kaydıyla karakola giden M.T. şikayetçi oldu.

Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı üzerine ilçede bir kafetarya da işleten M.Ş. gözaltına alındı. İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Voleybol antrenörü tacizden tutuklandı: Ses kaydı da dosyadaVoleybol antrenörü tacizden tutuklandı: Ses kaydı da dosyada

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.