İki belediye otobüsü ile karavan çarpıştı: 2’si ağır 14 yaralı

Eskişehir'de sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle otobüs karşı yönden gelen karavan ve bir başka otobüse çarptı. Kazada 3 araç da hurdaya dönerken sürücülerin de aralarında bulunduğu 2’si ağır 14 kişi yaralandı.

Gündem 10 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsünün sürücüsü yağışlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrularak kontrolden çıkan otobüs karşı yönden gelen karavan ile yine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne ait halk otobüsüne çarptı. Kazada hurdaya dönen üç araçtaki 2’si ağır 14 kişi yaralandı.

İki otobüsün sürücülerinin durumu ağır.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan durumu ağır olan sürücü otobüs sürücüleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, 3 yaralı Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne, 9 yaralı ise Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan Eskişehir-Seyitgazi karayolu ise araçların yoldan kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Büyükerşen’den açıklama

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, belediyeye ait iki otobüsün karıştığı kazanın ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Büyükerşen sosyal medyadaki paylaşımında, “Seyitgazi yolunda meydana gelen ve iki otobüsümüz ile bir karavanın karıştığı elim kazayı üzülerek öğrendim. Yaralı vatandaşlarımızın durumunu yakından takip ediyoruz. Hepsine acil şifalar diliyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

21 ölümlü kazada tek tutuklu sanık kalmadı21 ölümlü kazada tek tutuklu sanık kalmadı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.