İş insanını öldürüp cesedini asitle eritmişler!

Kocaeli’de 7 Kasım’dan beri haber alınamayan iş insanı Nurhan Ör’ün 6 kişilik bir grup tarafından önce dövülüp sonra parçalara ayrılıp cesedinin asitle erittikleri ortaya çıktı.

Gündem 12 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Kocaeli’de 5 gün önce kaybolan ve polisin yaptığı çalışmada öldürüldüğü belirlenen halı fabrikası sahibi Nurhan Ör (55) cinayetiyle ilgili lise arkadaşı I.E.’nin (55) de olduğu 7 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin, Nurhan Ör’ü öldürmeyi önceden planladığı ve cesedi yok etmek için asit, tulum, temizlik malzemesi gibi ürünleri temin ederek hazırlık yaptıkları tespit edildi.

Yaralı halde halıya sarıp bagaja koymuşlar

Olaya ilişkin ortaya çıkan detaylar ise kan dondurdu. Şüphelilerden I.E.‘nin, lise yıllarından arkadaşı Nurhan Ör’ü İstanbul Sultanbeyli’de bulunan oto galeriye çağırdığı öğrenildi. Oto galeriye gelen Nurhan Ör, burada I.E. (55), A.T. (56), C.A. (56), F.G (55), E.D. (33), B.T. (29) ve N.T. (61) isimli şahıslar tarafından darp edildi.

Daha sonra halıya sarılan Nurhan Ör, otomobilin bagajına konularak Kocaeli’nin Kartepe ilçesine getirildi. Ör’ün vücudu parçalara ayrılarak asitle eritildi. Zanlılardan I.E., A.T. ve C.A.’nın lise yıllarından Nurhan Ör ile sınıf arkadaşı olduğu öğrenilirdi.

Cezaevine gönderildiler

I.E’nin cinayeti tasarladığı, öncesinde asit ve çevreyi temizlemek için malzeme aldığı bildirildi. Nurhan Ör ile I.E. arasında ticari ilişkiler bulunduğu, para meselesi sebebiyle cinayetin işlendiği belirtildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri bin saatlik kamera kaydını inceledi. İz süren polis ekiplerince olaya karıştığı tespit 7 zanlı emniyete getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 7 zanlı adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Nurhan Ör’ün Sultanbeyli’ye geldiği, ardından halıya sarılmış vücudunun taşındığı otomobili ise İl Emniyet Müdürlüğünün önünde görüntülendi.

Olaya ilişkin ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edilen şahıslardan N.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer 6 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kız kardeşini vahşice öldürüp başını kesen kişiye istenen ceza belli olduKız kardeşini vahşice öldürüp başını kesen kişiye istenen ceza belli oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.