IŞİD operasyonları sürüyor: İstanbul’da 9 kişi yakalandı

Terör örgütü IŞİD’e yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Son 1 ayda 4 büyük operasyonda örgütle ilişkili en az 107 kişi gözaltına alındı. Operasyonlar İstanbul, Ankara ve Konya’da yoğunlaştı. Dün İstanbul’da düzenlenen operasyonda da 9 şüpheli yakalandı.

Gündem 8 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Son bir ayda IŞİD terör örgütüne yönelik İstanbul, Ankara ve Konya’da geniş çaplı operasyonlar gerçekleştirildi. Bu operasyonlarda en az 107 kişi gözaltına alındı.

Son dönemde artan operasyonların, Türkiye’de yakalanan üst düzey IŞİD yöneticilerinin verdiği bilgiler ve deşifre olan ağlar üzerinde yürütülen istihbarat faaliyetleri üzerine yapıldığı biliniyor.

Altı Ezidi kadın IŞİD'in elinden 9 yıl sonra kurtarıldıAltı Ezidi kadın IŞİD’in elinden 9 yıl sonra kurtarıldı

İstanbul’da IŞİD terör örgütünün çatışma bölgeleri ile irtibatlı oldukları tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütleri adına faaliyet gösteren, çatışma bölgelerinde bulunan örgüt mensuplarıyla irtibatlı oldukları belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Dün sabah çok sayıda adrese eş zamanlı yapılan baskınlarda 9 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürüldü.

IŞİD’e son bir ayda 4. operasyon: En az 107 kişi gözaltına alındıIŞİD’e son bir ayda 4. operasyon: En az 107 kişi gözaltına alındı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.