Sokak ortasında silahlı saldırı: Yürüyüşünü beğenmediğim için vurdum

Kağıthane'de sokakta yürürken karşıdan gelen bir tanıdığının silahlı saldırısına uğradı, bacaklarından vuruldu. Polis olaydan kaçan saldırganı yakaladığında adamın ifadesi "yürüyüşünü beğenmedim" oldu.

Gündem 10 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Birkaç ay önceydi. İzzet K. Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde evine gidiyordu ki karşıdan gelen bir tanıdığı silahını çekip onu bacağından vurdu. İzzet K. kanlar içinde yere düşerken saldırgan koşarak kaçtı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı İzzet K. Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Neyse ki hayati tehlikesi yoktu.

Polis saldırganı kıskıvrak yakaladı

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri İzzet K.’den kendisini vuran kişiyi tanıdığını öğrendi ama aralarında herhangi bir husumet yoktu yaralının söylediğine göre. Kimliğini tespit ettiği Murat Y.’yi yakalamak için gidebileceği adresleri kontrol eden polis onu olaydan birkaç ay sonra Şirintepe’de caddede yakalandı.

‘Yürüyüşünü beğenmedim, bacaklarından vurdum’

Üstünde silah da ele geçirilen Murat Y. gözaltına alındı, emniyete götürüldü. Polise “Yürüyüşünü beğenmediğim için bacaklarından vurdum” dedi Murat Y. ve “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İşe giderken silahlı saldırıya uğradıİşe giderken silahlı saldırıya uğradı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.