İzmir’de tüfekli saldırgan bekçiyi vurdu

İzmir'de pompalı tüfekle ateş açıldığına dair ihbara giden bekçilerle saldırgan arasında çatışma yaşandı. Çatışmada hem saldırgan hem de bekçi yaralandı.

Gündem 10 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İzmir’in Bornova ilçesinde önceki gün pompalı tüfekle ateş açıldığı ihbarı üzerine mahalle bekçileri Evka 4 Mahallesi’ndeki Satuk Buğra Han Caddesi’ne gitti. Bekçilerin “Silahını bırak” çağrısına uymayan 27 yaşındaki saldırgan Z.Ç. ateş etmeye başladı. Bu sırada bekçilerden 33 yaşındaki A.K. yaralandı. Saldırgan Z.Ç. ise bacağından yaralandı ve çevreye ateş ederek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralı bekçi de Ege Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Polisin yerini belirlediği şüpheli Z.Ç. ise bir manav tezgahının önünde ekiplerce kıstırıldı. Burada tüfeğini kendisine dayayan Z.Ç, polisin ikna çabaları sonucu silahıyla teslim oldu. Sağlık ekipleri şüpheliyi hastaneye kaldırdı. Bekçinin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Olayın neden yaşandığı ise henüz açıklanmadı.

Misafirlikte evlat cinayeti: 7 yaşındaki oğlunun boğazını kestiMisafirlikte evlat cinayeti: 7 yaşındaki oğlunun boğazını kesti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.