Kayınvalidesini önce terlikle dövdü, sonra arabayı üstüne sürdü

Mardin'de S.D.Ç. kayınvalidesi Nermin Çekin'e kâbus yaşattı. Sokakta karşılaştığı kadını önce ayağından çıkardığı terlikle dövdü, ardından otomobiliyle çarparak ezmeye çalıştı.

Gündem 3 Temmuz 2024

S.D.Ç. 20 Haziran’da Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi Emniyet Caddesi’nde otomobille kayınvalidesi Neriman Çekin’in önünü kesti. Ablasıyla otomobilden inen S.D.Ç. ayağından çıkardığı terlikle Çekin’i dövdü. Çevredekilerin araya girmesine rağmen vurmaya devam eden S.D.Ç. sonra bindiği otomobili Çekin’in üstüne sürüp ona çarptı.
Savrulup yere düşen Çekin yaralandı. S.D.Ç. tekrar otomobilden inip bir süre bekledikten sonra ablasıyla birlikte yine otomobille bölgeden uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Neriman Çekin hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Ayağında, kolunda kırıklar oluşan Çekin tedavinin ardından taburcu oldu.
Gözaltına S.D.Ç. ise küçük yaşta çocuğu olduğu için ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Neriman Çekin gelininin serbest bırakılmasını tepki göstererek şunları söyledi:

“Üç yıl önce oğlum internet üzerinden bu kadınla tanıştı, biz de gidip istedik. Düğünden hemen sonra normal biri olmadığını fark ettik. Daha önce de beni darp etmişti. Önce küfür ve hakaretler, sonra beni mahallede darp etti.”

Kaynana-gelin kavgasında eşini savunmayan kocayı Yargıtay suçlu bulduKaynana-gelin kavgasında eşini savunmayan kocayı Yargıtay suçlu buldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.