Ankara’nın Mamak ilçesinde Aslan Çimen, tartıştığı Neslihan K.’yi tabancayla başından vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan Çimen’in daha sonra aynı silahla otomobilinde yaşamına son verdiği belirlendi.
Ankara’nın Mamak ilçesine bağlı Fahri Korutürk Mahallesi’nde Aslan Çimen ile Neslihan K. isimli arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Aslan Çimen, Neslihan K.’yi tabanca ile başından vurup olay yerinden kaçtı.
Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Neslihan K.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.
Kaçan Çimen’in de cinayette kullandığı silahla otomobilinde kendi yaşamına son verdiği ortaya çıktı.
Neslihan K.’nin ve Çimen’in cansız bedenleri, polisin olay yerlerinde yaptığı incelemelerin ardından otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.