Boşanmak üzere olduğu kadını öldürdü, sonra kendini vurdu

Boşanmak üzereydiler. Parkta buluştular. Tartışma çıktı, Serdar Karamuş silahını çekerek Gözde Karamuş'u öldürdü. Ardından da kendi başına ateş etti ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gündem 22 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
2023 yılında 1 Ocak'tan bugüne öldürülen kadınların sayısı 380'e ulaştı.

İzmir Karşıyaka’da, Yalı Mahallesi’ndeki Sedat Kahraman Parkı’nda akşam saat 18.30 civarında silah sesleri yükseldi. Boşanma aşamasında olan ve bir süredir ayrı yaşayan Karamuş çifti konuşmak üzere parkta buluştu. Çift arasında tartışma çıktı ve 30 yaşındaki Serdar Karamuş üzerinde bulunan tabancayla çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında 29 yaşındaki eşi Gözde Karamuş’a ateş etti. Ardından da tabancayı kendi başına dayayıp ateşledi.

Karşıyaka’daki bu parkta bir kadın eşi tarafından öldürüldü.

Ağır yaralı hastaneye kaldırıldı

Parktaki vatandaşları 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Polis olay yerine güvenlik şeridi çekti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gözde Karamuş’un hayatını kaybettiği, Serdar Karamuş’un ise ağır yaralı olduğu belirlendi. Serdar Karamuş hastaneye kaldırıldı.

Yine bir kadın evinde ölü bulundu, yine şüpheli en yakınındakiYine bir kadın evinde ölü bulundu, yine şüpheli en yakınındaki

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.