Kadını tabancayla vurdu, intihar etti diye ihbarda bulundu

Bir cinayet bir şüpheli ölüm. Kadın cinayetleri durdurulamıyor. İzmit'e evine gittiği kadına tabancayla ateş eden erkek 112'yi arayıp intihar etti dedi. Antalya'da kafa travmasından öldüğü belirlenen kadın denizde bulundu

Gündem 5 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde tartıştığı arkadaşı 25 yaşındaki Sibel Kayman’ı tabanca ile vurarak öldüren Mikail K., emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Mikail K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sabaha karşı İzmit’e bağlı Akçakoca Mahallesi’nde, evine gittiği arkadaşı Sibel Kayman ile tartışmaya başlayan Mikail K., yanında bulunan tabancayı ateşledi. Göğsünden vurulan Sibel Kayman ağır yaralandı. Mikail K.’nin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp, Kayman’ın intihar ettiğini söylemesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kayman, olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sibel Kayman hastanede hayatını kaybetti.

Tabancayı ateşlediği belirlendi

Polis ekiplerince gözaltına alınan Mikail K., emniyette verdiği ifadede Sibel Kayman’ın silahı ateşleyip, kendini vurarak intihar ettiğini söyledi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptığı incelemede tabancayı Mikail K.’nin ateşlediğini tespit etti. Mikail K. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4 gündür kayıptı, cansız bedeni denizde bulundu

Antalya’da, 4 gündür kayıp olarak aranırken Kemer açıklarında denizde cansız bedeni bulunan Damla Durgun’un ölümü, morgdaki ön otopsi sonrası ‘şüpheli ölüm’ olarak kayıtlara geçti. Yapılan ilk otopside, ölümün kafa travmasından kaynaklandığı belirtildi.

Damla’nın ölümü şüpheli diye kayıtlara geçirildi.

Falezlerden atladı ya da itildi

Kemer ve Antalya başsavcılıkları, genç kızın ölümüne ilişkin soruşturma başlattı. Cinayet ihtimalini de değerlendiren il ve ilçe jandarma ekipleri, çalışmalarını çok yönlü sürdürüyor. Damla Durgun’un falezlerden atladığı ya da itildiği, oradan akıntıyla Kemer açıklarına sürüklendiğini değerlendiren ekipler, çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdı. Damla Durgun’un cenazesini teşhis edenlerden amcası Halil Durgun, “Acımız çok büyük. Cesedi denizde bulundu, morga geldiğinde haber verdiler. Biz de geldik. Teşhis için içeri girip baktığımda, yüzü tanınmayacak haldeydi. Dövmesinden tanıdık. Bacağında kırık vardı. Cenazeyi toprağa verdik” diye konuştu.

7 ayda 277 kadın cinayeti: En çok ateşli silah kullanıldı7 ayda 277 kadın cinayeti: En çok ateşli silah kullanıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.