Kadının boğazını keserek öldürdü

Suriye uyruklu Hatice Abdullah, beraber yaşadığı M.C. tarafından sokakta boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetin ardından kaçan M.C., cinayet bıçağıyla beraber yakalandı.

Gündem 1 Ekim 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Suriye uyruklu Hatice Abdullah, M.C. ile Şanlıurfa’da beraber yaşıyordu. Kentin Haliliye ilçesindeki bir AVM’nin yanında Hatice Abdullah ve M.C. yürürken bir anda kavga etmeye başladılar ve M.C., Hatice Abdullah’ın boğazını kesti. Yaralı kadın yere yığılırken M.C. ise kaçtı. Olayı görenler, hemen ihbarda bulundu ve polis ile sağlık ekipleri sevk edildi.

AjansBalıklıgöl’ün haberine göre; yaralı kadına olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, Hatice Abdullah’ı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak buradaki tüm müdahalelere rağmen yaralı kadın kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda M.C., cinayeti işlediği bıçak ile birlikte yakalandı. Emniyete götürülen cinayet zanlısı M.C.’nin işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tanımadığı işçiyi denize atmıştı: O cinayete 25 yılTanımadığı işçiyi denize atmıştı: O cinayete 25 yıl

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.