Kanser tedavisi gören öğretim görevlisi ailesini katledip intihar etti

İzmir'de kanser tedavisi gören öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz dört yaşındaki kızını, kayınvalidesi Dilek Uzelli'yi tabancayla öldürüp boşanma aşamasında olduğu Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ı ağır yaraladı. Sonra da o silahla kendisini vurdu.

Gündem 24 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Derya Uzelli Yılmaz, Dilek Uzelli, Linda Yılmaz (Soldaki fotoğraflar yukarıdan aşağıya) katil Yusuf Yılmaz (sağda)

Ege Üniversitesi öğretim görevlisi 38 yaşındaki Doç. Dr. Yusuf Yılmaz günün erken saatinde, saat 09.30’da İzmir’in Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi 879 Sokak’ta bir süredir ayrı ve boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı evin önüne geldi ve beklemeye başladı. Aynı yaştaki eşi Derya Yılmaz da kendisi gibi akademisyendi, ama o İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde görevliydi.

Ve korkunç olay o sırada yaşandı.

Evden biri kız çocuğu olmak üzere üç kadın çıktı neşeyle, az sonra neler olacağını bilmeden.

Yusuf Yılmaz onlara yöneldi, yaklaştı, tabancasını çıkardı…

Ve eşi Derya, dört yaşındaki kızları Linda Yılmaz ve Derya’nın annesi 61 yaşındaki Dilek Uzelli kurşun yağmuruna uğradılar Yusuf Yılmaz’ın elindeki silahla.

Bir süredir kanser tedavisi gördüğü sonradan öğrenilen Yusuf Yılmaz aynı silahı kendi başına doğrulttu sonra ve intihar etti…

Beyoğlu’nda dehşet gecesi: Tüm ailesini yok ettiBeyoğlu’nda dehşet gecesi: Tüm ailesini yok etti

Çevredekiler haber verdi çığlık çığlığa, olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi:  Linda Yılmaz ve anneannesi Dilek Uzelli oracıkta hayatını kaybetmişti.

Ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Derya Uzelli Yılmaz’ın durumu ise ağır.

Çevredekiler, yakınları çiftin boşanma sürecinin çekişmeli geçtiğini, kanser hastası Yusuf Yılmaz’ın tedavi için yurt dışına gidip geldiğini anlattı bütün bunlar olurken..

Polis intihar eden Yusuf Yılmaz’ın üzerinde de dört ruhsatsız tabanca buldu; Yılmaz’ın sabah olay yerine “bugün her şey, hepimiz için son olacak” duygusuyla geldiğini, tetiğine bastığı silahın tutukluluk yapması halinde öteki silahları kullanmak üzere yanında getirdiğini düşündüler.

Şimdilik bilinen, tahmin edilen bu…

12 yaşındaki Rüzgar, bütün ailesini uyandırıp kurtardı, kendisi öldü12 yaşındaki Rüzgar, bütün ailesini uyandırıp kurtardı, kendisi öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.