Kayıplara karışan kuyumcu sessizliğini bozdu: Ben de mağdurum

Bahçelievler'de uzun yıllardır kuyumculuk yapan Mustafa Aladağ, 'cenazem var' deyip kayıplara karışmıştı. Aladağ sosyal medyadan sessizliğini bozdu ve kendisinin de dolandırıldığını söyledi.

Gündem 28 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

İstanbul Bahçelievler’de uzun yıllardır kuyumculuk yapan Mustafa Aladağ, mahallelinin dolandırıcılık suçlamasıyla karşı karşıyaydı. Mahalle sakinleri Aladağ’ın güven kazanarak dolandırıcılık yaptığını iddia ediyordu. Bu suçlamalar devam ederken Aladağ, geçen hafta dükkanının camına ‘cenazem var’ yazılı bir kağıt astı. Bunun ardından bir hafta boyunca dükkanı da açmadı ama mahalleli kuyumcunun önünde beklemeye başladı. Öte yandan yurt dışında yaşayan Türklerin de yüklü miktarda altın ve para bıraktığı iddia ediliyordu.

Sessizliğini bozdu

Bir süredir sessiz kalan Mustafa Aladağ sonunda sessizliğini bozdu ve sosyal medyadan bir açıklama yaparak kendisinin de dolandırıldığını söyledi. Aladağ, “Bildiğiniz üzere birkaç gündür kapalı olan iş yerimizi bugün de açmadığımızdan bahisle vurgun yapıp kaçtılar gibi asılsız ve mesnetsiz iddialarla kamuoyunda yanlış bir algıya sebep olunduğunu görmekteyiz.

Kuyumculuk sektöründe faaliyet gösteren 32 senelik bir marka olarak sizlere bugüne kadar itibar ve güvenle hizmet etmeye çalıştık ancak; mağaza müdürümüz Mehmet İfrazlı tarafından siz müşterilerimiz gibi bizler de mağdur edildik. Hakkında adli mercilere başvuruda bulunarak gerekli şikâyetlerin yapıldığını siz müşterilerimize de buradan ayrıca duyuruyoruz. Mağduriyetlerimizin giderilebilmesi açısından biraz zamana ihtiyacımız vardır. Bunun için en kısa zamanda sizlerle bir araya gelerek konunun çözümü için gerekli adımlar atılacağını saygılarımla sizlere duyuruyorum” dedi.

Dolandırıcılıktan 59 yıl cezası olan hayvan hakları savunucusu!Dolandırıcılıktan 59 yıl cezası olan hayvan hakları savunucusu!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.