Kendisine küfür eden sevgilisini bıçakla öldürdü

İstanbul'da bir kadın beraber yaşadığı erkek kendisine küfür edince sokak ortasında bıçakla saldırdı. Hastaneye kaldırılan adam ölürken kadın tutuklandı.

Gündem 27 Nisan 2024
Öldürülen Fırat Kalburcuoğlu.

İstanbul Fatih’te yaşayan 51 yaşındaki Zehra Taşkın ile 45 yaşındaki Fırat Kalburcuoğlu önceki gün kavga etmeye başladı. Beraber yaşadıkları evde kavga eden ikili daha sonra dışarı çıktı ama kavgaları son bulmadı. İddiaya göre Fırat Kalburcuoğlu, Zehra Taşkın’a küfretti. Bunun ardından kadın, Fırat Kalburcuoğlu’nun birçok defa bıçakladı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri Kalburcuoğlu’nu hastaneye kaldırdı. Ağır yaralanan adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken polis ekipleri Fırat Taşkın’ı gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Zehra Taşkın tutuklandı.

Mahalle esnafından Hasan Ergin, “Dün akşam polis ve ambulans geldi. Duyduğuma göre bir kadın bir erkeği bıçaklamış. Ambulans hastaneye kaldırdı. Hastanede öldüğünü söylediler. Birebir görmedim dükkandaydım çıkamadım” dedi.

Arkadaş cinayeti: Sevgilimle ilişkin varmış dedi, öldürüp yaktıArkadaş cinayeti: Sevgilimle ilişkin varmış dedi, öldürüp yaktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.