Konya’da swinger partnerinin kızına tecavüz eden muhtara onlarca yıl ceza

Konya'da birlikte yaşadığı kadının kızına cinsel istismarda bulunan mahalle muhtarı Murat Mızırakla istismar kayda alan anne Meral A.'nın yargılandığı davada karar çıktı: Mızırak'a 46 yıl 10 ay 15 gün, Meral A.'ya da 39 yıl 4 ay 15 gün hapis.

Gündem 17 Ekim 2024
Fotoğraf: İstismarcı Murat Mızırak

Konya’da şubat ayında Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’na Selçuklu ilçesinde mahalle muhtarı evli ve bir çocuk babası Murat Mızırak için S.A. adlı kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla duyurusu yapıldı, soruşturma başlatıldı. Bugün bu olayla ilgili açılan davanın karar duruşması vardı. Murat Mızırak ile birlikte yaşadığı ve çocuğun da annesi olan Meral A. hakkında 30’ar yıl hapis cezası verildi.

Çünkü soruşturmada istismarı uğradığı ileri sürülen S.A’nın annesi Meral A. ve Murat Mızırak’ın birlikte yaşadığı tespit edilmişti ve ikisi 18 şubatta gözaltına alındı. Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Murat Mızırak’ın el konan telefonundaki incelemede S.A’nın istismara uğradığı fotoğraf ve videolar buldu. S.A. Çocuk İzleme Merkezi’nde verdiği ifadesinde 17 yaşında olduğunu ve Mızırak’ın istismarının üç yıl boyunca aralıklarla devam ettiğini söyledi ama muhtardan şikayetçi olmadı.

Meral A. da Mızırak ile tanıştıktan sonra swinger (eş değiştirme) partilerine katıldıklarını, çekilen fotoğraflardan haberdar olmadığını söyledi. Muhtar Mızırak ise suçlamaları kabul ettiği gibi S.A. ile ilişkisine dair telefonundaki fotoğrafların çoğunun annesi tarafından çekildiğini anlattı. Mızırak’ın istismar görüntülerini sözü edilen partilere katılanlarla da paylaştığı öğrenildi.

Cezalar indirimsiz

Konya üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi, duruşmalarda verdiği kararda Meral A. ve Murat Mızırak’a “çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan 30’ar yıl, “müstehcen görüntü, yazı veya sözleri içerir ürünlerin üretiminde çocukların kullanılması” suçundan 9 yıl 4 ay 15’er gün hapis cezası verdi. Mızırak’a “müstehcenlik” suçundan da 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Mahkeme “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçundan ise her iki sanığın da beraatine karar verdi.

Konya'da bir köy! Muhtar sevgilisiyle swinger partisine katılmış, kadının kızını da istismar etmişKonya’da bir köy! Muhtar sevgilisiyle swinger partisine katılmış, kadının kızını da istismar etmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.