Küçük çocuk keman çaldı, Erdoğan Çanakkale Türküsü’nü söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Denizli'de mitingin ardından halkı selamlarken bir kız çocuğunu gördü. Kemanı yanında olan çocuk Cumhurbaşkanlığı otobüsünde enstrümanını çaldı, Erdoğan da Çanakkale türküsünü söyledi.

Gündem 23 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli’de keman çalan bir öğrenciyle sohbet ettiği anın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli programı esnasında karşılaştığı bir kız öğrenciyi Cumhurbaşkanlığı otobüsüne davet etmişti. Öğrencinin kemanı ile çaldığı Çanakkale türküsüne eşlik eden Erdoğan ile öğrenci türküyü beraber seslendirdi.

6’ncı sınıf öğrencisi olan ve 4 yıldır keman çalan Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu üyesi olan çocuğa Erdoğan “Çaktırmadan bir de udu çalsan. Kemanın yanında udu da çalarsan çok iyi olur” dedi. Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve annesinden, yetenekli öğrenciyle ilgilenmelerini istedi. Ayrıca öğrenciden eğitim ve aile durumuna ilişkin bilgiler aldı.

Erdoğan: CHP'den ve muhalefetten umudunu kesenler bize gelsinErdoğan: CHP’den ve muhalefetten umudunu kesenler bize gelsin

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.